Certificat în țările Europei

img

Pătrunde adânc sub piele sau sub unghie și distruge micoza.

Aflați adevărul groaznic despre micoze, până nu vă v-au tăiat unghiile! De ce micoza trebuie tratată cu preparatul?

De la redacție: Potrivit datelor statistice 33% ruși suferă de boli micotice a tălpilor și unghiilor. Motivele apariției sunt cele mai diferite — de la imunitatea slăbită până la încălțămintea aleasă nepotrivit.

Astăzi Medicul emerit a Rusiei Alexandru Miasnicov v-a povesti, cum succesele moderne a medicinei permit ca într-o lună, în condiții casnice, este posibilă scăparea de o asemenea boală periculoasă și neplăcută, ca micoza tălpilor și unghiilor.

Alexandru Leonidovici Miasnicov

S-a născut în orașul Leningrad  
Medic emerit a Rusiei, doctor în științe medicinale.  
Om de știință. Prezentator a programului medicinal la televiziune.  
Coordonatorul asociației de dermatologie cu laser în Rusia. 
Vechime în muncă : 27 de ani

Mulți consideră, că micoza pe tălpi și unghii - este numai un defect cosmetic și nu reprezintă un pericol deosebit. Dar oare așa și este? Haideți să analizăm!

Micoza tălpilor și unghiilor, sau dacă este să folosim termenii medicinali - onihomicoză, reprezintă un pericol destul de serios la stadiile târzii a îmbolnăvirii. Onihomicoza delăsată poate provoca o reacție alergică, să slăbească imunitatea și să aducă la agravarea bolilor cronice. Deci, dacă Dumneavoastră aveți boli cronice, atunci în cazul progresării micozei, probabilitatea agravării lor crește de mai multe ori!

Aceasta înseamnă, că problema simplă a tălpilor și a unghiilor pot să reprezinte un pericol pentru viața omului! În acest context este necesar de spus încă și următoarele:

În primul rând, micoza - nu este ”o simplă problemă a tălpilor și a unghiilor”, ci o deplină contaminare parazitară a organismului. Toată problema cu micoza tălpilor și a unghiilor se ascunde în paraziții, cărora le-a devenit drag corpul dumneavoastră în calitate de adăpost pentru sine. Iar pe de al doilea rând, micoza în sine nu poartă în sine un pericol de moarte, dar dânsa acționează în calitate de catalizator a tuturor bolilor, pe care dumneavoastră le aveți.

Dacă este să vorbim dur, dacă dumneavoasră aveți probleme cronice, ca spre exemplu cu stomacul sau cu ficatul, atunci prezența micozei, care lovește în sistemul autoimunitar a organismului, automat mărește probabilitatea faptului, că toate aceste boli din rândul celor cronice vor trece în rândul celor acute.

Ce se va întâmpla, dacă nu va fi tratată micoza?

La persoanele, care au vârsta de peste 30 de ani, infecția micotică devine unul dintre motivele principale a răcelilor dese, astmei bronhiale, dereglarea funcționării organelor interne. La această vârstă infecția de pe unghie poate aduce la apariția dermatitelor pe toată gamba. De aceea, nu se admite tragerea de timp cu tratarea micozei. Boala delăsată va aduce la forma totală distrofică a onihomicozei, care cauzează complicații periculoase pentru viață.

Iar acum cel mai important...

În procesul de viață micozele produc produse toxice: xantomegnină, penicilină, viomeleină și alte substanțe antibiotice. Nimerind în organism, aceste toxine cauzează boli somatice grave. Pentru a vă convinge vizual, priviți fotografiile (Atenție! 18+)


Toxidermia: Contaminarea corpului


Sindromul Layell (necroliza epidermală toxică, 80% din cazuri aduc la deces):

Dacă nu sunt luate măsuri la stadiile timpurii a contaminării, micoza, prin intermediul sângelui, se răspândește către organele interne și, pe fondul imunității reduse, provoacă dezvoltarea complicațiilor bolilor infecțioase: afectarea toxico-alergică a inimii, ficatului, organelor cavității abdominale, a rinichilor. În cazul lipsei ajutorului acordat la timp veridicitatea decesului atinge 95%.

În cazul în care nu este tratată micoza la stadiile timpurii, îndealungul a câtorva ani dânsa în totalitate va distruge structura plăcii unghiei și va conduce la pierderea dânsei.


Consecințele micozei plăcii unghiei delăsate a degetului mare

La o parte dintre bolnavi, dânsa este la stadiul timpuriu de dezvoltare și poate fi distrusă ușor, la o parte deja s-a dezvoltat destul de puternic, tratarea dânsei necesitând o perioadă mai îndelungată. Problema încă este mai încheiată în faptul, că departe nu toți se adresează imediat după ajutor. Mulți se gândesc, că micoza dintr-o oarecare motiv trebuie să se dizolve într-un mod magic și totul se va reîntoarce la normal. De fapt paraziții nu dispar de la sine. Și dacă nu este accesat - micoza pur și simplu numai că se va răspândi, acaparând tot piciorul și unghiile.

Se întâlnesc sfaturi, care spun - micoza unghiilor se elimină în felul următor: ”spălați unghia cu o soluție cu 2% de oțet și fricționați o picătură de apă oxigenată obișnuită”. Aceasta este o nebunie curată. Făcând aseenea procedură, dumneavoastră vă faceți numai și mai rău, dat fiind faptul, că se creează un mediu acid, care este favorabil pentru răspândirea rețelei micotice în adâncimea organismului. De aceea este important să fie cunoscute următoarele...

În farmacii nu există preparate, care să ucidă micoza!

1 variantă - Preparatele sistematice

Vă voi descrie adevărul despre toate aceste preparate, care mi-au fost prescrise de către medici, pe care am cheltuit o grămadă de bani, dar TOATE ACESTEA NU ADUC NICI UN FEL DE REZULTATE. Dânsele doar ascund simptomele sau pentru o perioadă o fac ”să adoarmă”, dar după un oarecare timp infecția continuă să progreseze! În plus sunt posibile efectele secundare: iritarea pielii, provoacă transpirația, provoacă alergie.

2-a variantă - Picături și lacuri

În urma acestor preparate la cei, care le folosesc nu rareori apare O ALERGIE GROAZNICĂ. Iese în evidență, că aceasta este un fenomen obișnuit, dat fiind faptul că intoxicarea toxicologică a organismului începe imediat după aceea, ce administrezi preparatul antimicoză pe porțiunea de piele. Numai doar că unii sunt mult mai sensibili, alții nu.

Micoza unghiei este cel mai bine să fie tratată cu preparatul cu prețul de !

Da, într-adevăr așa este aceasta!

Pentru a putea trata micoza, trebuie distruși sporii dânsei și oprită răspândirea rețelei micotice în organism. Până nu demult nu au existat preparate, care sunt capabile să facă aceasta. Orice preprate împotriva micozei dădeau dor un efect cosmetic temporar. Numai în anul 2017 institutul nostru a elaborat un preparat, care ”blochează” sporii micozei, adică o privează de posibilitatea de a se înmulți. Preparatul se numește Cellfood Cream și este o cremă cu o acțiune antimicotică cu extras din muscat de castor și adăugarea a shilajit-asil. Datorită formei lichide, soluția pătrunde adânc sub piele sau sub unghie și ucide micoza.

La producerea acestui preparat au fost necesare aproximativ 10 000 de ore de lucrări de cercetare și aproximativ 5 milioane de dolari, pe care Asociația le-a alocat specialiștilor pentru căutarea preparatului eficient împotriva micozei. Oamenii de știință au testat o mulțime de formule, înainte de a se opri asupra efectelor curative a muscatului de castor.

De asemenea cu ajutorul Asociației dermatologilor Rusiei a fost efectuată o anchetare, care a depășit așteptările noastre

Anchetarea Asociației dermatologilor: cum ați scăpat dumneavoastră de micoza unghiilor și tălpilor?

Preparate medicinale:
23%
Crema Cellfood Cream
47%
Medicina populară:
8%
Eu sunt în căutarea soluționării:
17%
Eu nu cred, că aceasta este posibilă:
5%

În afară de Rusia, preparatul a trecut certificarea în Europa la Universitatea de dermatologie din Paris. Testările clinice pe deplin au confirmat și datele rusești. Francezii chiar au obținut un procent mai ridicat a celor însănătoșiți. Și acum se termină ciclurile de cercetare clinică în China, Japonia și Vietnam. Țările asiatice prezintă un interes viu față de medicament. Testările au arătat, că preparatul deține un nivel foarte înalt a eficienței.

După lungi duceri de tratative s-a reușit lansarea în Rusia a programei de stat, care se numește ”Fără micoza unghiilor”. Scopul programei: să acorde fiecărui om posibilitatea de a trata boala înainte ca dânsa să crească într-o formă mult mai gravă, indiferent de starea sa financiară. În cadrul acestei programe de stat prețul pentru o cutie constituie ! Pentru a face comandă este suficient doar să vă înscrieți numele, prenumele și patronimicul și numărul de telefon pentru a fi contactat pe site-ul oficial a produsului.

Miasnicov A.L.: singurul lucru pe care doresc să-l spun - Micoza de pe tălpile și unghiile dumneavoastră nu este doar o simplă insuficiență cosmetică, ci cu totul o boală foarte serioasă, care poate aduce la cele mai grave consecințe. Și cel mai bine este să vă preocupați de dânsa, până nu este prea târziu.

Cellfood Cream poate fi comandat pe site-ul ofcial a producătorului.

Important! A fost trasă concluzia, că Vara și Toamna - sunt cele mai prielnice anotimpuri pentru a începe tratarea micozei. Datorită creșterii temperaturii medii, se accelerează metabolismul și circulația sângelui în vasele sanguine, efectul de la folosirea cremei crește. Lecuirea împotriva micozei tălpilor și a unghiilor are loc cu 47% mai repede, decât ar avea loc în perioadele reci ale anului.

203 de comentarii astăzi
Cristina Dolmatova

Nu se poate! Nu pot să cred, că la prețul de numai ! Am făcut comandă, despre rezultate voi scrie mai târziu, mulțumesc foarte mult pentru faptul, că au reușit să organizeze această programă!

11 ore în urmă
Liudmila Baranțeva

Soțul meu se chinuie deja de 3 ani cu micoza, este un coșmar pur și simplu, unghiile s-au îngălbenit, iar mirosul nici măcar nu î-l pot descrie. La început am picurt picături, apoi ceva fel de lac, eu deja nu îmi mai amintesc denumirea, soțul simplu s-a enervat rău de tot și a dat din mână, dat fiind faptul că nimic nu l-a ajutat. Am încervcat preparatul antimicotic Cellfood Cream la sfatul prietenei mele și uitați-vă la rezultat numai doar după o săptămână.

9 ore în urmă
Maxim Sotnicov

Interviul este foarte interesant, mulțumesc! Deschideți ochii oamenilor!

8 ore în urmă
Rita Dmitrieva

Oare aceasta nu este o înșelăciune? De ce în Internet se vinde și prețul este de doar ?

7 ore în urmă
Iana Kneazeva

Stimată Margarita, dumneavoastră măcar ați citit articolul? În Internet vând, pentru că în farmacii - e plin de șperțari care vor doar să câștige pe aceasta! Da, ce fel de înșelăciune poate fi, dacă prețul este de și plata se efectuează după primire? Eu am comandat - mie mi-a adus curierul, eu am verificat totul, m-am uitat și numai după aceea am achitat. La poștă - același lucru, acolo plata se face la primire. Da și în Internet acum se vinde orice - de la haine și încălțăminte până la tehnică și mobilă, numai grăbiți-vă ână este promoția

6 ore în urmă
Natalia Balaban

Deja mai bine de un an mă chinui cu micoza, am mari speranțe, că preparatul dumneavoastră va ajuta. Comand, cu atât mai mult, că prețul este asemenea!

5 ore în urmă
Alexandru Leonidovici

Stimată Margarita! Nu am putut trece în tăcere pe lângă. Eu pot să vă garantez rezultatul pozitiv. Numai trebuie să respectați cu strictețe toate recomandările.

5 ore în urmă
Iana Kneazeva

Este un preparat foarte bun, noi împreună cu soțul meu l-am aplicat, după ce în casa noastră a intrat această nenorocire. După 2 săptămâni terapia de familie a trecut cu excelență, micoza a dispărut la amândoi și nu și-a mai făcut apariția. Acum fără rețineri am început să umblăm și la bazinul civic și la baia comunală.

3 ore în urmă
Andrei Anipcov

Mă alătur recomandărilor. Este un preparat foarte bun. Micoza de pe unghii a dispărut undeva după o săptămână-două.

3 ore în urmă
Serghei Vlasov

Andrei, rezultatul într-adevăr este excelent, merită să îmi comand și mie.

2 ore în urmă
Larisa Mironova

E am comandat pe site-ul oficial. Au livrat repede. Folosesc crema deja 10 zile. Sinceră să fiu nu m-am așteptat la asemenea rezultat. Mâncărimea a dispărut după câteva administrări, iar eu cât am avut de răbdat

2 ore în urmă
Anghelina Iurceac

Vă mulțumesc vouă tuturor, că eu deja nu am mai știut ce să mă fac, toată-s numai nervi zile întregi din cauza nenorocirii ăsteia. Bun, eu am plecat să comand, până prețul este de ) Când voi primi, vă voi scrie despre rezultat

o oră în urmă
Alexandru Leonidovici

Anghelina, dumneavoastră, totuși după ce veți începe tratamentul, scrieți-ne, că noi culegem date statistice pentru ca preparatul să apară posibilitatea scoaterii preparatului pe piața farmaceutică la prețuri accesibile (fără adaosuri pe preț).

Cu respect, Alexandru

o oră în urmă
Liudmila Marcova

Mă împărtășesc și eu cu bucuria mea. Unghiile se distrugeau mereu și m-au durut permanent, am încercat să le tratez cu un lac special, am băut tablete. Lacul mă ajuta numai temporar. Acum folosesc crema Novastep, rezultatul î-l puteți vedea pe fotografie. Ung deja de 3 săptămâni, dar am decis să trec cursul de tratament pe deplin până la capăt (1 lună).

o oră în urmă
Alexandru Buntov

Când am schimbat locul de muncă, în mod obligatoriu am fost nevoit să port bocanci chiar și când era căldură foarte mare - acolo eu m-am ciocnit cu transpirația picioarelor. În același timp am observat un miros puternic neplăcut la sfârșitul zilei de lucru, când îmi dădeam jos bocancii acasă. Atunci nu am acordat o importanță deosebită. Dar m-a alarmat faptul, că în scurt timp a început să se distrugă unghia și nu numai de la un singur deget. Diagnoza mi-a pus-o nevastă-mea - micoză. Am comandat această cremă. Mie personal mi-a ajutat deja după câteva zile! Sunt foarte mulțumit de rezultat și mulțumitor soției, pentru că la timp a insistat să mă tratez.

20 de minute în urmă
Anastasia Vasova

Mulțumesc, Cellfood Cream m-a ajutat foarte repede! Am comandat numai pe site-ul oficial al producătorului, apropo tot la prețul de ! Nu trageți de timp cu tratarea, micozele se înmulțesc cu timpul și cu cât mai repede începeți, cu atât va fi mai simplu.

1 minut în urmă